Доступ до Google Drive для цільової аудиторії - mcCloud

Доступ до Google Drive для цільової аудиторії

22.02.2021

Раніше адміністратори могли дозволяти користувачам обмінюватися файлами або на весь свій домен, або на всіх, у кого є посилання. Тепер з’явилася можливість визначати конкретну аудиторію, з якою користувачі можуть ділитися посиланнями на файли Google Drive. Таким чином функція ЦА дозволяє адміністраторам визначати і рекомендувати більш детальні варіанти спільного використання для користувачів.

Плюси цього нововведення:

  • – покращена безпека вашої організації;
  • – можливість відкрити доступ для певного кола осіб;
  • – економія часу користувачів за рахунок зниження потреби в управлінні запитами на спільне використання, а також більш зручні та ефективні умови для спільної роботи з документами.


Для адміністратора:
знайти налаштування цільової аудиторії можна в консолі адміністрування > Каталог > Цільові аудиторії. Ви можете призначити цільову аудиторію на рівні групи або OU. Для того, щоб дізнатися більше про управління ЦА для вашої організації, відвідайте довідковий центр.

Для кінцевого користувача: якщо функція ЦА ввімкнена адміністратором, користувачі будуть бачити доступні їм цільові аудиторії в якості опції спільного використання посилань для Drive.
Функція доступна для клієнтів Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard та Enterprise Plus, а також для клієнтів G Suite Business і Enterprise for Education.

Недоступна для Google Workspace Essentials, Business Starter, Enterprise Essentials, а також для клієнтів G Suite Basic, Education і Nonprofits.

Повернутись