Які основні переваги Google Workspace для бізнесу | блог Mccloud

Які основні переваги Google Workspace для бізнесу

08.03.2024

Google Workspace – це пакет хмарних інструментів та сервісів, що відкривають перед компаніями новий спосіб комунікації та підвищують продуктивність бізнесу. Робочий простір Google формують електронна пошта, диск для спільної роботи, багатофункціональний календар, корпоративний чат для спілкування, сервіс відеотелефонного зв’язку, які разом дозволяють спростити та покращити управління проектами.

Стартова ціна за користування Google Workspace складає від 5,16€ за одного користувача на місяць. За цю суму компанія отримає захищену електронну пошту для всієї команди, можливість проводити відеозустрічі на 100 учасників, по 30 ГБ в об’єднаному сховищі за кожного користувача та постійну сервісну підтримку.

Які можливості надає Google Workspace бізнесу

Перехід в онлайн дає можливість спростити комунікацію з партнерами по команді, вести бізнес, розвивати нові стартапи через віртуальний офіс, що справді зручно. Доєднавшись до Google Workspace, команда отримає доступ до багатьох сервісів, кожен з яких полегшить спільну роботу. Розгляньмо детально, які можливості надає Google Workspace бізнесу:

  1. Gmail. Кожен співробітник отримає пошту з іменем корпоративного домену, що позитивно позначиться на репутації вашої компанії при листуванні з партнерами та клієнтами.
  2. Google Диск. Електронне сховище дозволяє підприємцям зберігати свої файли на серверах у хмарі та ділитися ними з колегами, партнерами, іншими користувачами. Збережена на диску може бути будь-яка інформація.
  3. Документи, Таблиці, Презентації. Цей пакет дозволить впровадити спільну роботу над текстами, звітами, презентаціями. Створюйте та редагуйте документи у режимі реального часу, надавайте доступ іншим користувачам.
  4. Google Meet. Проводьте онлайн-зустрічі з представниками компанії.
  5. Google Календар. Плануйте зустрічі, події, занотовуйте задачі.
  6. Google Keep. Задача цього сервісу – створення та редагування нотаток, якими ви також можете ділитись з іншими користувачами.
  7. Google Chat. Зручний сервіс, розроблений спеціально для швидкого обміну повідомленнями віч-на-віч та у групі.
  8. Google Site. Цей безкоштовний конструктор дозволяє швидко створювати сайти та демонструвати контент.

Переваги Google Workspace для бізнесу очевидні: різноманіття сервісів та інструментів спрощує всі, без виключення, операційні процеси. Керівництво має змогу налаштувати ефективне управління всіма відділами та роботою окремих спеціалістів. Фахівці не залишаються наодинці з задачами – будь-які складності, що виникають в процесі роботи легко вирішуються, завдяки спільному доступу до документів, чату та відеотелефонному зв’язку.

Чому варто використовувати Google Workspace для бізнесу

Комплекс хмарних інструментів – це ефективний продукт, який стає все більш популярним серед власників бізнесу. Які переваги середовища Google Workspace сьогодні? Насамперед це можливість налагодити процес роботи онлайн та підвищити продуктивність команди, учасники якої розосереджені по різних регіонах чи навіть країнах. Тепер підприємництво дійсно не має кордонів!

Простота в управлінні

Ще чому вигідно використовувати Google Workspace? Вагомою перевагою платформи є простота управління. Для користування сервісами необхідно лише створити обліковий запис. Після цього верифікуйте доменну адресу та користуйтесь послугами пакета хмарних інструментів, додавайте користувачів та керуйте своїм бізнесом. А якщо виникнуть якісь складнощі з налаштуваннями, вам завжди допоможуть спеціалісти Mccloud.

Висока безпека

Ще одна переконлива причина, чому варто використовувати Google Workspace – безпека. Ваші дані та документи надійно захищені від шахраїв. Google застосовує у своїй роботі найсучасніші протоколи безпеки, такі як двофакторна аутентифікація, шифрування даних та моніторинг логінів.

Завжди доступний

Ви можете використовувати сервіси Google з будь-якого пристрою – смартфона, планшета, ноутбука чи стаціонарного комп’ютера. Також не має ніякого значення операційна система, встановлена на пристрій.

Доступна ціна

Приємні ціни та різні тарифні плани – це також плюси використання Google Workspace для бізнесу. Компаніям доступні пакети Business Starter, Standard, Plus та Enterprise. Вартість залежить від об’єму електронного сховища, переліку послуг, рівня захисту тощо.

Продуктивність

За допомогою інструментів платформи можна спільно працювати над документами, проводити відеоконференції, планувати зустрічі, розподіляти задачі, робити нотатки й не тільки. Тепер вся діяльність компанії перенесена у цифрове середовище, що дозволяє легко оптимізувати процеси та швидше досягти бажаних результатів.

Інновації

Привілеї використовувати Google Workspace сьогодні отримали як великі компанії, так і представники мікробізнесу. Незалежно від масштабів вашої справи, платформа надасть доступ до покращених систем безпеки, запропонує нові сервіси та послуги, щоб управляти вашим бізнесом стало ще зручніше.

Економія коштів

Тепер вам не потрібно розгортати спеціальну інфраструктуру для керування бізнесом. Комунікувати з партнерами, працювати з документами та зберігати файли можна в готовому електронному середовищі. Таким чином, ви економите на ІТ-підтримці.

Створіть свій робочий простір Google вже сьогодні

Google Workspace дозволяє налаштувати онлайн-сервіси конкретно під ваш бізнес, тож ідеально підходить для малого і середнього бізнесу, що швидко розвивається. Впроваджуйте інструменти платформи та підвищуйте продуктивність вашої компанії.

Повернутись